ARARAT Erebuni

Ararat Erebuni is een echte meesterstuk!

Wij presenteren u graag de eerste  Ultra-premium Brandy van de legendarische Ararat-range, de 30-jarige ARARAT EREBUNI. Een waar meesterstuk die 30 jaar heeft gerijpt!!! De brandy wordt geleverd in een prachtige verpakking gegraveerd met oude spijkerschrift.

Ararat Erebuni bestaat uit meer dan 30 zeldzame distillaten die hun tijd in de kelders van het Yerevan Brandy Company hebben afgewacht.

De oude blends in de brandy hebben bijgedragen aan zijn prachtige oranje kleur met tinten van mahonie. Ararat Erebuni is een voortreffelijke brandy met zijn verleidelijke aroma van gedroogde vruchten, die harmonieus verenigd is met hints van vanille en gekonfijte sinaasappelschil. In de mond verassend zacht en soepel met tonen van geroosterde hazelnoot, amandelen en chocolade. In de zachte afdronk kenmerkend aangename tonen van pruimen en abrikoos.

545,00

Dit bedrag is inclusief BTW
Op voorraad
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Vanaf 120,- GRATIS verzending
Helpdesk +316 - 188 90 377

Beschrijving

 

Leuk om te weten!

Deze prachtige brandy is gemaakt ter ere van het fort Erebuni (782 voor Chr.). Dat jaar is tevens het oprichtingsjaar van één van de oudste steden ter wereld, de Armeense hoofdstad Yerevan.

De oudste distilaat in de blend is uit 1934.

oude distilaten ararat brandy

De spijkerschrift op de gouden verpakking van Ararat Erebuni is overgenomen van de steen inscriptie waarmee de oprichting van de Armeense hoofdstad wordt gesymboliseerd.

spijkerschrift oprichting Yerevan