fbpx
×

Bestelprocedure

Hoe werkt het bestellen bij Drinkrituals?

Drinkrituals stelt alles in het werk om uw bestelling veilig en snel naar het gewenste adres te bezorgen.

Levering & levertijd

Wij verkopen en leveren geen drank aan mensen onder 18 jaar. Bij de levering doet de bezorger de 18+ check en dient daarom de aannemer zich te identificeren.

Bestellingen worden afgeleverd op het door u aangegeven adres.

Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 zijn geplaatst, worden gedurende twéé werkdagen binnen Nederland bezorgd. Binnen Europa bezorgen wij gedurende 3-4 werkdagen. Op Feestdagen, bij uitbraak van een virus of andere onverwachte omstandigheden, kan de levering van uw bestelling meer tijd in beslag nemen.

Wij streven ernaar uw bestelling op tijd te bezorgen. Overschrijding van leveringsbelofte wegens overmacht geeft geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht de bestelling te annuleren.

Bezorgkosten

Voor zendingen binnen Nederland rekenen wij geen bezorgkosten boven de €120, onder dit bedrag betaalt u € 7,95 aan bezorgkosten. In België, Duitsland en Luxemburg bezorgen wij bestellingen boven de € 150, – gratis. Onder dit bedrag rekenen wij € 15, – bezorgkosten. Voor leveringen in andere EU landen hanteren wij vaste tarieven. Lees hier meer over de Verzendkosten.

Verpakking

De flessen worden in dozen van 6 of 12 flessen verpakt. Uw bestelling wordt zeer nauwkeurig en zorgvuldig verpakt, zodat er een beschadiging bijna onmogelijk is.

Zakelijk 

Binnen Benelux leveren wij niet alleen aan particulieren maar ook zakelijk aan alle horecagelegenheden, evenementenbureaus en andere in onze producten geïnteresseerde bedrijven.

Betaalmogelijkheden

Particulier: Betalingen op DrinkRituals.nl verlopen via een beveiligde systeem. Ons betalingsverkeer wordt geregeld door Mollie. Mollie is pionier in online betalingen en doet deze voor meer dan 30.000 bedrijven wereldwijd. DrinkRituals accepteert betalingen via IDeal en credit cards.

Zakelijk: voor zakelijke klanten hanteren wij speciale prijzen. Onze zakelijke klanten kunnen ook op rekening betalen. De factuurtermijn is 14 dagen. In sommige gevallen is het ook mogelijk onderling een factuurtermijn af te spreken. Indien u bij ons zakelijk aankopen wilt doen, neem graag contact met ons op via info@drinkrituals.com. Wij vernemen graag uw factuur- en verzendadres en maken het dan voor u in orde.

Retourneren

U hebt recht op 14 dagen bedenktijd. Indien u zich hebt bedacht over uw aankoop, kunt u de ongeopende flessen binnen 14 dagen terug zenden. We stellen het zeer op prijs als u in dat geval eerst ons contacteert via info@drinkrituals.com. De flessen dienen in de originele verzenddoos teruggestuurd te worden. In het geval de flessen in een andere doos verzonden worden en gebroken terugkomen, wordt de doos niet aanvaard. De klant wordt hierover door onze bezorg-partner op de hoogte gesteld. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening.

Schade

Uw bestelling wordt zodanig verpakt dat de kans op breuk of beschadiging zeer gering is. Indien uw bestelling alsnog beschadigd geleverd wordt, nemen wij alle kosten voor onze rekening.

In het geval uw bestelling beschadigd aangeboden wordt, mag u deze aan de deur weigeren of aannemen en vervanging aanvragen. Indien u het beschadigde pakket aanneemt en een vervangend fles aanvraagt, dient u hierover via mail bij ons een melding te maken en door middel van een foto aan te tonen dat de fles(sen) beschadigd geleverd is/zijn.

De schade duidelijk blijken aan de hand van de volgende foto’ s:

  • Foto van de geleverde doos waarin de flessen in zitten
  • Foto van de verpakking, indien dit het geval is
  • Foto van de schade of van de beschadigde fles. Aan de hand van deze foto moet bijvoorbeeld helder te zien zijn waar de schade zit, de fles moet nog ongeopend zijn (de folie op de hals van de fles zit nog op en de kurk is ongeopend).

Klachten

De bestellingen dienen na ontvangst door uzelf gecontroleerd te worden. Klachten dienen binnen 72 uur na ontvangst aan ons medegedeeld te worden.

Voor klachten, opmerkingen of voor andere vragen over uw bestelling kunt contact opnemen met Drinkrituals.nl via info@drinkrituals.com.

Onze merken

Wij hebben de volgende merken in ons assortiment.

Om deze webshop te mogen bekijken moet je ouder dan 18 zijn. Ben je ouder dan 18?