×

Bestelprocedure

Hoe werkt het bestellen bij DrinkRituals?

DrinkRituals stelt alles in het werk om uw bestelling veilig en snel naar het gewenste adres te bezorgen.

Levering & levertijd
Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 worden geplaatst, worden gedurende twéé werkdagen binnen Nederland bezorgd. Binnen Europa bezorgen wij binnen 3-4 werkdagen. Op Feestdagen kan de levering van uw bestelling meer tijd in beslag nemen.

Uw bestelling wordt zodanig verpakt dat breuk of beschadiging uitgesloten is. Indien uw bestelling toch beschadigd geleverd wordt, nemen wij alle kosten voor onze rekening.

Wanneer u een bestelling boven de €120,- bij ons plaatst, brengen wij geen bezorgkosten in rekening, onder dit bedrag betaalt u €7,50 aan bezorgkosten.

Buiten Nederland, maar wel binnen Europa worden bestellingen boven de €150,- gratis bezorgd, onder dit bedrag vragen wij €15,- bezorgkosten.

Binnen Benelux leveren wij niet alleen aan particulieren maar ook zakelijk aan alle horecagelegenheden, evenementenbureaus en andere in onze producten geïnteresseerde bedrijven.

Betaalmogelijkheden
Particulier: Betalingen op DrinkRituals.nl verlopen via een beveiligde systeem. Ons betalingsverkeer wordt geregeld door Mollie. Mollie is pionier in online betalingen en doet deze voor meer dan 30.000 bedrijven wereldwijd. DrinkRituals accepteert betalingen via IDeal en credit cards.

Zakelijk: voor zakelijke klanten hanteren wij speciale prijzen. Onze zakelijke klanten kunnen ook op rekening betalen. De factuurtermijn is 14 dagen. In sommige gevallen is het ook mogelijk onderling een factuurtermijn af te spreken. Indien u bij ons zakelijk aankopen wilt doen, neem graag contact met ons op via info@drinkrituals.com. Wij vernemen graag uw factuur- en verzendadres en maken het dan voor u in orde.

Retourneren
U hebt recht op 14 dagen bedenktijd. Indien u zich hebt bedacht over uw aankoop, kunt u de ongeopende flessen binnen 14 dagen terug zenden. We stellen het zeer op prijs als u in dat geval eerst ons contacteert via info@drinkrituals.com. De flessen dienen in de originele verzenddoos teruggestuurd te worden. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening.

Klachten
Voor klachten, opmerkingen of voor andere vragen over uw bestelling kunt contact opnemen met DrinkRituals.nl via info@drinkrituals.com.

Onze merken

Wij hebben de volgende merken in ons assortiment.

Om deze webshop te mogen bekijken moet je ouder dan 18 zijn. Ben je ouder dan 18?