Chateau Kefraya Myst Rosé 2022

Chateau Kefraya Myst Rosé – één van de nieuwste aanwinsten van het wijnhuis. Deze rosé, gemaakt van de Tempranillo, Grenache, Syrah, Mourvèdre en Cinsaut is te herkennen aan zijn zalmkleurige uitstraling met mooie zilveren tinten. De eerste ervaring met deze Libanese rosé is fris met een krachtige intensiteit. Subtiele tonen van exotische vruchten zoals lychees en perziken voeren de boventoon. Ook is het mogelijk dat u de smaak van zwarte bessen en framboos kunt ontdekken

De smaak van Chateau Kefraya Myst Rose

Deze rosé is verfijnd en vol van smaak. In de mond proeft u het exotische fruit en de afdronk is lang en behoud zijn smaak goed.

Heerlijk te combineren

Wilt u van deze Myst Rosé genieten in de combinatie met lekker eten? Probeer dan de combinatie met gegrilde vissoorten, lichte kaas of pasta en pizza.

18,50

Price is without VAT percentage
Op voorraad

30 op voorraad

⚠️ Let op! De productfoto’s zijn ter illustratie. Het etiket kan variëren afhankelijk van de jaargang. De jaargang staat in de titel.

⏳ Bestellingen die vóór 16:00 uur worden geplaatst, worden doorgaans binnen 2 werkdagen in Nederland en binnen 3-5 werkdagen in Europa bezorgd, met uitzondering van feestdagen.

Beschrijving

De wijnkelder en de kunst van het blenden bij Chateau Kefraya

Bij Chateau Kefraya wordt er op een nauwgezette manier wijn geproduceerd. De reis van wijnstok tot fles wordt uitgevoerd met de meeste aandacht voor detail. De druiven worden uitsluitend handmatig geoogst, daarna vindt er een selectie van de bessen plaats, vervolgens volgt de aparte vinificatie van de verschillende perceel-oogsten. De wijnmakers zorgen voor een perfecte balans tussen traditie en moderne processen in een kelder die is uitgerust met ultramoderne apparatuur.

De wijn wordt gerijpt in de Franse eiken vaten. De kelder beschikt over een capaciteit van 1000 vaten en over een aantal amfora-potten, waarmee de Fenicische en Romeinse traditie wordt voortgezet.
Elke wijn uit Château Kefraya is het resultaat van een nauwkeurige en zorgvuldige proces van het blenden van verschillende druivenrassen.